20.9 C
Malaysia
Tuesday, January 25, 2022

PiIu, Ayah Meraung Lihat M4yat Anak Ketika Edar Kad Kahwin

Seorang ayah bersemangat untuk meraikan majlis perkahwinan anak gadisnya di Uttar Pradesh, India. Pada Isnin baru-baru ini, ayah tersebut, Madanpal Singh mengedar kad jemputan majlis kepada jiran tetangga, lima hari sebelum majlis dijadualkan berlangsung.

Bagaimanapun ketika dalam perjalanan pulang ke rumah, langkahnya terhenti di satu tempat apabila terlihat ramai orang sedang berkumpul menyaksikan sesuatu di atas jalan.

Tergerak hati untuk mengetahui apa yang berlaku, dia pun bergerak menuju ke kawasan sesak tersebut dan tiba-tiba, dia terkaku apabila terlihat apa yang ada di hadapannya ialah sekujur tubuh m4.y4t yang cukup dikenali.

“Ini anak perempuan aku!” teriaknya, sebelum lemah dan rebah ke tanah.

Muslihat sebenar

Gadis terebut, Meenakshi Singh, 19, atau lebih mesra dipanggil Teena bakal melangsungkan perkahwinan bersama pasangannya, Jitin, 20, pada 20 Jun ini.

Pada awalnya, Jitin mengajak Teena untuk keluar bersama-sama membeli barang-barang keperluan majlis pada hari yang sama ayahnya mengedar kad jemputan (Isnin).

Ibu Teena mengizinkannya dan menghantar si gadis berkenaan ke perhentian bas, dalam masa sama Jitin dipercayai turut menunggunya di sana.

Bagaimanapun, sesuatu yang ‘aneh’ mula berlaku apabila Jitin did4.kw4 membawa Teena pergi ke satu tempat yang sunyi, lantas menc3klk leher gadis tersebut hingga sesak nafas dan m4.tl.

Difahamkan, sebenarnya Jitin memang sayangkan Teena, namun dia tidak berniat mahu mengahwini gadis tu. Mungkin sebab itulah dia ‘te.rp4ksa’ membvn.vh bakal isterinya itu.

Kes pembvn.vhan Teena itu dihidu masyarakat sekitar dan laporan segera dibuat. Akhirnya Jitin berjaya ditangkap p0I.is pada Selasa keesokannya, merujuk laporan Times of India.

Taknak teruskan perkahwinan, te.rp4ksa bvn.vh

Semasa disoal siasat, Jitin mend4.kw4 dia telah banyak kali cuba untuk membatalkan perkahwinan mereka sebelum ini namun tidak berjaya, malah mereka dikatakan sering b3rteng.k4r tentang isu yang sama.

Mungkin tiada cara lain, maka jalan terakhir yang dipilih Jitin adalah dengan membvn.vhnya. Selepas menc3klk Teena hingga m4.tl, dia membawa m4.y4t gadis itu ke kawasan Thakurdwara dan meninggalkannya di atas jalan.

Punca k0n.fIik sebenar

Mengimbas kembali, pada awalnya Madanpal bersetuju mengizinkan Teena berkahwin dengan Jitin, tambahan pula mereka sudah saling mengenali. Maka tarikh majlis perkahwinan pun diaturkannya.

Pada 6 Jun lalu, Madanpal memberikan hadiah kepada Jitin dan ahli keluarganya sebagai salah satu adat dalam upacara perkahwinan, namun pemberian itu tidak begitu menyenangkan.

Difahamkan, ahli keluarga Jitin berasa kesal kerana mereka mahukan lebih banyak wang. Maka Jitin telah meminta Madanpal untuk menangguhkan majlis tersebut.

Namun penangguhan itu amat mustahil kerana kad jemputan sudah ditempah dan diedarkan kepada jiran tetangga. Ekoran itu, Jitin te.rp4ksa bertindak membvn.vh Teena agar segalanya ‘berakhir’.

Jitin akhirnya ditahan pihak p0I.is dan menghadapi perbicaraan atas tuduhan membvn.vh.

sumber: Siakap Keli

Artikel Berkaitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

155,472FansLike
21,554FollowersFollow
15,442FollowersFollow
- Advertisement -

Artikel Terkini