21.8 C
Malaysia
Tuesday, October 19, 2021

“Tolonglah Kami!” Anak Kecil Tidak Makan 3 Hari Undang Sebak Netizen

Assalamualaikum kepada hambah hambah Allah  saya disini ingin la meminta pertolongan  makanan sprti beras dan susu anak anak saya sudah menahan lapar dari smlm  sampai la anak  saya satu orang itu memungut beskut dalam air masin  di sebab kan terlalu lapar sudah dan itu la yang oleh tiga adik beradik sebungkus beskut  tolong la hambah hambah Allah saya mohon beri la kami sedikit makanan walaupun beras sahaja asal ada untuk di isi perut anak² saya. 

Saya  ini hanya seorang ibu tunggal kepada anak anak saya tiga orang  saya sudah lama bercerai dengan suami saya hanya saya seorang saja yang menanggung anak² saya dan kini saya terpaksa memehon di dalam FB ini kerana saya sudah tak tahu mau buat apa lagi sebab  pkp nie saya tak boleh bekerja lagi  smoga ada yang sudi membntu saya dan  anak anak saya walaupun dari segi makanan sahaja  dan mengharap sangat pertolongan dari hambah Allah smoga la ada yang sudi menolong anak anak saya no hp 01125377619 alamat kg Sandakan jalan taman harmoni sekian terima kasi. – luahan Ibu Tunggal 3 Anak Info yang diberi : 

Contact – 01125377619

UPDATE INFO Alamat –

Tadi Call dia tanya alamat lengkap :

Kg Mangkalinau Batu 3, Jln Bomba Sedco, 90000,Sandakan Sabah

Jenis Bantuan diperlukan – Bekalan Makanan Kepada Yang kata scammer tu :

1. Kalau betul dia nak scam dia akan bagi no akaun saja

2. Dia hanya mintak bantuan makanan

3. Contact dan alamat saja diberi

4. Call dulu untuk kepastian

5. Kalau was-was tak payah bagi apa-apa jimat duit korang MINTA KAWAN2 YANG BACA ARTIKEL NI SHARE BANYAK2 SUPAYA NASIB IBU TUNGGAL ANAK 3 NI TERBELA

Sumber : Facebook Group Sandakankini.

Artikel Berkaitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

155,472FansLike
21,554FollowersFollow
15,442FollowersFollow
- Advertisement -

Artikel Terkini