23.5 C
Malaysia
Tuesday, October 19, 2021

Video Bapa B3ri Bayl Minum 4.rak Tvlar

Tindakan seorang lelaki memberi minuman tin dipercayai a.r4k kepada seorang bayi menimbulkan kem4r.ahan banyak pihak selepas video insiden itu tular di media sosial hari ini.

Tonton Video Di Bawah Ye

Video berdurasi 30 saat itu memaparkan seorang lelaki berusia dalam lingkungan 30-an sedang memangku bayi menyuapkan minuman berkenaan yang tertera label jenama min.um4n k3ras.

Kosmo Online menulis, Turut kedengaran di dalam video itu adalah suara wanita yang bertutur dalam bahasa Tamil.

Insiden itu didakwa berlaku di sebuah flat di Teluk Bahang, Balik Pulau dekat sini, namun setakat ini tidak dapat disahkan kesahihannya.

Sementara itu, Ketua Pergerakan 4.nti A.r4k Murah Malaysia, David Marshel berkata, pihaknya membuat satu laporan polis di Perai di sini hari ini selepas melihat kiriman video tersebut.

“Laporan dibuat agar pihak polis membuat siasatan terhadap pelaku dan mengambil tindakan yang sewajarnya di bawah peruntukan undang-undang.

“Perbuatan terkutuk ini harus dihentikan dan bayi tersebut juga perlu dijauhkan daripada lelaki yang tidak bertanggungjawab itu,” katanya dalam satu kanyataan hari ini.

Beliau berkata, pihaknya turut meminta Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masya.r4kat mengambil tindakan segera bagi melakukan pemeriksaan dan membuat ujian darah terhadap bayi itu untuk memastikan dia tidak terdedah dengan kandungan AIko.hoI. 

Sumber: Kosmo Online

melihat diruang komen, rata rata warganet menyeIar tindakan ayah bayi tersebut.

Artikel Berkaitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

155,472FansLike
21,554FollowersFollow
15,442FollowersFollow
- Advertisement -

Artikel Terkini