20.9 C
Malaysia
Tuesday, January 25, 2022

Lepas Ceraikan Isteri Masa Mengandung 9, Pemain Bola Ini Tak Mengaku Anak Dalam Kandungan Anaknya, Kemudian Berkahwin Isteri Baru Pula Pvkul Hingga Lebam

Sebelum ini, Nadia Christina pernah membuat satu klarifikasi bahawa dirinya bukan wanita perampas dan mereka berkahwin ketika prosiding talak Nadia sedang berjalan. Namun begitu, belum genap 4 bulan rumah tangga mereka dilanda badai kerana lelaki terbabit dikatakan telah membuat kekasaran di seluruh badannya.

Ibarat pisang berbuah dua kali, gadis berkenaan juga mendedahkan foto kesan lebam di bahagian badannya dan mengatakan pertelingkahan terbabit berlaku ketika Nadia disahkan positif Covid-19. Bagaimanapun, pasangan ini sudah berdamai malahan Alfath sempat menegur isteri barunya agar tidak sewenangnya mensensasikan masalah keluarga kepada umum.

Terdahulu, atlet bola sepak ini pernah mencabar isteri pertama untuk membuat ujian DNA kerana tidak percaya bahawa anak yang dikandung adalah benih sendiri. Difahamkan, dia juga tidak menghadiri majlis akikah bayinya sendiri walaupun sudah dijemput. Menurut kenyataan daripada sumber dipercayai, Alfath dan Nadia telah mengadakan majlis resepsi perkahwinan secara tertutup.

kredit i am lejen

Artikel Berkaitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

155,472FansLike
21,554FollowersFollow
15,442FollowersFollow
- Advertisement -

Artikel Terkini