23.5 C
Malaysia
Tuesday, October 19, 2021

Surat Cinta Paling Pelik Dan Sedih. Setelah 15 tahun Wanita ini Baru Baca..Part Last Tu Takleh bla

Pada tahun 2006 dulu aku ada la sekolah dekat terengganu..dekat SK Seri Budiman… Ade sorang ni memang suka dekat aku.. Daniel nama dia… Hahahhaa

Hari hari beb dia duk buat lawak ka apa depan aku aku wat tak tau je yela aku pengasas masa tu.. Nak jadi cerita dia duk tulis kertas ” I love you” la kat beg aku.. Last sekali aku pergi kat dia aku lempar air 😬😭 sorry Daniel kalau kau baca ni😂

Part tu mmg aku ingat sampai mati hahhaha… Dan dia mmg try hard.. Smpai karangan dia pun nama aku je dia tulis jahat la aku baik la aku semua aku.. Gila ke apa natang ni dlm fikiran aku 😂

Then… Aku tukar sekolah ke KL dan jalan hidup mcm biasa.. Fyi, file2 sekolah lama semua ada smpai hari ni.. Mak Aku simpan je dalam almari… Then aku ada la contact yg mana kenal aku lagi masa sekolah lama… Then cmne tah aku boleh sembang2 dgn dia kt DM.. dia duk citer la dia suka aku masa sekolah rendah.. Then dia ckp ada letak surat kt file file lama kot ada cek la dia ckp. Hahahhaha aku ni spesis ingin tahu.. Pkp ni xde buat apa aku cari la balik… Ko tau tak!!!!! Happy gila aku jumpa kertas tu. Hahahahahaha odolaaaa. 😂😂😂😂

Aku DM dia cakap aku jumpa dia kata jgn baca buang je.. Hahahahahhaa mmg rugi la tak baca dalam otak aku 😂😂

Aku buka n baca.. OMG…. WEIIII taksangkaaa 😂😂😆

Nak tahu dia tulis apa????

Kah3.. Aku takleh blaa..part Last Tu..

Dia kata dia mampu hidup 2 bulan je kira start cuti sekolah dia dah Kiokkk..sebab sakit kanserr mcam nenek dia…hahah waknattt ko. Ko hidup sampai skrg kanser bapak la 😂😂

Aduiii tak tahan aku.. Sorry Daniel.. 15 tahun baru baca… BTW dia dh kawin.. Alahai 😭.. Sorry cannot be ur wife wannabe 😂😂😂😂

Dia malu weiiii 🤣🤣🤣

Artikel Berkaitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

155,472FansLike
21,554FollowersFollow
15,442FollowersFollow
- Advertisement -

Artikel Terkini