20.9 C
Malaysia
Tuesday, January 25, 2022

Datuk Seri Vida dikatakan “gelenyar” tak habis bercerita pasal cinta suci.

Walaupon Iqbal Zulkefli bekas PA Datuk Seri Vida sudah dilihat seolah berpatang arang dan merajuk daripada niatnya untuk berkahwin,nampaknya Datuk Seri Vida masih belom mengalah.

Kemelvt yang melibatkan usahawan kosmetik Datuk Seri Vida dengan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli masih belum menemui jalan penyelesaian.

Terbaru, Vida, 49, menerusi Instagram (IG) miliknya mengakui pernah melakukan kekerasan sewaktu Iqbal bekerja dalam syarikat miliknya.

Beliau mengakui pernah membaling selipar ke muka Iqbal ketika tidak berpuashati dengan PA nya itu.Wah Datuk,ganasnya.Tapi Iqbal masih lagi boleh cakap sayang,cinta..Hebat betol.

Kata pemilik nama Hasmiza Othman, dia pernah memb4ling selipar pada usahawan berumur 27 tahun itu sekaligus menafikan dia seorang wanita yang lembut.

Iqbal ikhlas menerima saya seadanya.. terima anak saya, Cik B dan Kacak. Dia tel4n semua perangai saya. Saya bukan orang yang lembut tapi dia terima saya.

Kalau tak kena (ada isu) saya m4rah. Saya baling selipar. Tapi di saat dia dih1na.. mana saya? Saya tak hilang tapi saya banyak berdoa.

Rata rata netizen sudah mula muak dengan drama Datuk Seri Vida yg dilihat keterlaluan.

Apatah lagi dengan usianya yg sudah hampir senja,beliau dinasihatkan untuk fokus kepada keluarga dan terutamanya anak anak yg begitu melarang keras niat ingin kembali berkahwin.

Setiap hari ada saja drama baru Datuk Seri Vida sehingga netizen sudah mula menghidu ada drama yg belom selesai berkaitan dgn isu ini.

Apakata anda?Boleh tunggu lagi drama ni atau nak block saja?

Artikel Berkaitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

155,472FansLike
21,554FollowersFollow
15,442FollowersFollow
- Advertisement -

Artikel Terkini